Til framsida
SØK:
FRAMSIDA|MELD DEG INN|ADRESSEENDRING|KALENDER|KONTAKT| 21. AUGUST 2018 Information in english


Nyhende Oppdater! Meld deg inn! Landsmøtet i Vinje Mållaget meiner Nye læreplanar NyNorsk Språkdelt ungdomskule Kommunereforma Sidemål Nynorsk verksemd Organisasjon Lagsoversyn For lokallaga Norsk Tidend Målprisar Krambua Peikarar Norsk Målungdom Fakta om nynorsk For pressa Ledig stilling

Seminar for nye lagsleiarar


Starttid: 31.08.2018
Stad: Oslo
Tilskipar: Noregs Mållag

Siste åra har vi hatt eigne seminar for nye lokallagsleiarar, og det har blitt veldig godt motteke. No gjentek vi suksessen og inviterer til seminar for nye leiarar i lokallag, fylkesmållag og yrkesmållag.

Det blir fredag 31. august og laurdag 1. september på skrivarstova i Oslo. Du får innføring i korleis organisasjonen Noregs Mållag fungerer, gode råd og tips til organisasjonsarbeid og pressearbeid, og målpolitiske innleiingar.

Dessutan vert det sett av tid til å drøfte korleis vi argumenterer for nynorsk, kva er dine beste argument for målsaka? Vi tek oss òg tid til å drøfte ulike lokale utfordringar. Sidan det kjem nye lagsleiarar frå heile landet, er dette ein fin måte å høyre kva andre strevar med eller korleis dei løyser utfordringar hjå seg. Det blir tid til meir uformell samling, og å få utvida kontaktnettverket i Mållaget er alltid veldig kjekt.

Noregs Mållag dekkjer reise, overnatting og mat, og de betalar 500 kroner i møtepengar. Ynskjer du å vere med eller kjenner du nokon som bør få sjansen? Send e-post til hege.lothe@nm.no. Det er avgrensa tal plassar, så meld interesse raskt.Sjå fleire tilskipingar i KALENDEREN
Bookmark and Share
HANDLEKORG
Handlekorga er tom.
© Noregs Mållag 2018
E-post vevmeister
Sidene laga av Zetta AS
Noregs Mållag
Lilletorget 1
0184 Oslo
Tlf: 2300 2930
E-post: nm@nm.no