Til framsida
SØK:
FRAMSIDA|MELD DEG INN|ADRESSEENDRING|KALENDER|KONTAKT| 25. JUNI 2018 Information in english


Nyhende Oppdater! Meld deg inn! Landsmøtet i Vinje Mållaget meiner Nye læreplanar NyNorsk Språkdelt ungdomskule Kommunereforma Sidemål Nynorsk verksemd Organisasjon Lagsoversyn For lokallaga Norsk Tidend Målprisar Krambua Peikarar Norsk Målungdom Fakta om nynorsk For pressa

Nynorskstafetten 2018: Bykle


Starttid: 25.10.2018
Stad: Bykle
Tilskipar: Noregs Mållag og Bykle Mållag

For sjette gong reiser Noregs Mållag og Norsk Målungdom. Denne gongen skal vi reise tre veker. Ei veke på Agder og to veker i Telemark. Vi reise med ein bil og minst tre utsende frå Mållaget og Målungdomen. 

Sidan det er på tampen av jubileet for Aasmund Olavsson Vinje tek vi med oss Vinje inn i Nynorskstafetten. Men hovudtyngda av det vi gjer handlar om å fremje nynorsken. 

I løpet av desse dagane vil vi treffe ordførar, kommuneadministrasjon, lærarar, elevar, rektorarar, barnehagestyrarar, lokale målfolk og mange fleire! Det er eit mål å påverke flest mogleg kommunar til å vere med oss og ta i eit tak for nynorske digitale læremiddel, og å få fleire kommunar til å gå over til nynorskopplæring for vaksne innvandrarar.

I løpet av hausten lagar vi saman med lokallaget til eit program for dagen. Følg med! Sjå fleire tilskipingar i KALENDEREN
Bookmark and Share
HANDLEKORG
Handlekorga er tom.
© Noregs Mållag 2018
E-post vevmeister
Sidene laga av Zetta AS
Noregs Mållag
Lilletorget 1
0184 Oslo
Tlf: 2300 2930
E-post: nm@nm.no