Til framsida
SØK:
FRAMSIDA|MELD DEG INN|ADRESSEENDRING|KALENDER|KONTAKT| 20. OKTOBER 2018 Information in english


Nyhende Oppdater! Meld deg inn! Mållaget meiner Nye læreplanar NyNorsk Språkdelt ungdomskule Kommunal nynorsk Sidemål Nynorsk verksemd Organisasjon Lagsoversyn For lokallaga Norsk Tidend Målprisar Krambua Peikarar Norsk Målungdom Fakta om nynorsk For pressa

Nynorskstafetten 2018: Tokke


Starttid: 02.11.2018
Stad: Tokke
Tilskipar: Noregs Mållag og Tokke Mållag

For sjette gong reiser Noregs Mållag og Norsk Målungdom. Denne gongen skal vi reise tre veker. Ei veke på Agder og to veker i Telemark. Vi reise med ein bil og minst tre utsende frå Mållaget og Målungdomen. 

Sidan det er på tampen av jubileet for Aasmund Olavsson Vinje tek vi med oss Vinje inn i Nynorskstafetten. Men hovudtyngda av det vi gjer handlar om å fremje nynorsken. 

I løpet av desse dagane vil vi treffe ordførar, kommuneadministrasjon, lærarar, elevar, rektorarar, barnehagestyrarar, lokale målfolk og mange fleire! Det er eit mål å påverke flest mogleg kommunar til å vere med oss og ta i eit tak for nynorske digitale læremiddel, og å få fleire kommunar til å gå over til nynorskopplæring for vaksne innvandrarar.

I løpet av hausten lagar vi saman med lokallaget til eit program for dagen. Følg med! Sjå fleire tilskipingar i KALENDEREN
Bookmark and Share
HANDLEKORG
Handlekorga er tom.
© Noregs Mållag 2018
E-post vevmeister
Sidene laga av Zetta AS
Noregs Mållag
Lilletorget 1
0184 Oslo
Tlf: 2300 2930
E-post: nm@nm.no