Til framsida
SØK:
FRAMSIDA|MELD DEG INN|ADRESSEENDRING|KALENDER|KONTAKT| 22. OKTOBER 2019 Information in english


Nyhende Mållaget meiner Nytt prinsipprogram Oppdater! Val 2019 NyNorsk Nye læreplanar Organisasjon Lagsoversyn For lokallaga Tid for årsmøte Årsmeldingsskjema Økonomi Grasrotandelen Praktisk mediearbeid Studiearbeid Verving i praksis Kven, kva og korleis i Noregs Mållag Mållovsarbeid Bokpakketilbod Nynorsk i organisasjonslivet Lag nynorskklasse Nynorsk verksemd Barnehagekampanjen Gode tiltak Høyringar Barnehagebesøk Medlemsregister Nynorskstafett Norsk Tidend Krambua Peikarar Norsk Målungdom Fakta om nynorsk For pressa

Barnehagekampanje på bygdadag i Halsa

Hausten 2010 deltok Halsa Heimbygdlag på bygdadagen i Halsa. Bygdadagen er ei stormarkering der alle i bygda får høve til å vise fram det dei arbeider med. Denne gongen hadde laget ekstra grunn til å delta.

Les meirGjennom ord blei verda stor – i Aasentunet

Foreldre og barnehagetilsette på Sunnmøre strøymde til Aasentunet då Ørsta Mållag drog i gang ei tilskiping om barnehagekampanjen til Noregs Mållag.

Les meirGode rollemodellar for ungane

– Ungane lærer å snakke gjennom dei tilsette i barnehagen. I tillegg vert dei påverka av kvarandre, seier Anne Marit Grøndalen Ingvaldsen, styrar ved Leira barnehage i Valdres. Ho var på haustseminaret i 2010 for å snakke om korleis barnehagen hennar tek i bruk nynorsk og dialekt i kvardagen.

Les meirKreativ barnehagekampanje (05.06.2011)

– Vi ønskjer òg å invitere til kurs i songleikar for barnehagetilsette. Det har vi gjort ein gong før og det var ein suksess, fortel Solgunn Liestøl frå Haugesund Mållag og Ungdomslag. Mange lokallag har mykje spennande aktivitet i barnehagekampanjen «Gjennom ord blir verda stor – kampanje for meir nynorsk i barnehagen».

Les meirNaustdal Mållag med barnehageaksjon

Naustdal Mållag er eit av mange lokale mållag som deltek i barnehagekampanjen. Dei har delt ut 103 barnebøker til barnehagane i kommunen.

Les meirBookmark and Share
HANDLEKORG
Handlekorga er tom.
© Noregs Mållag 2019
E-post vevmeister
Sidene laga av Zetta AS
Noregs Mållag
Lilletorget 1
0184 Oslo
Tlf: 2300 2930
E-post: nm@nm.no