Til framsida
SØK:
FRAMSIDA|MELD DEG INN|ADRESSEENDRING|KALENDER|KONTAKT| 25. JANUAR 2020 Information in english


Nyhende Mållaget meiner Landsmøte 2020 Nytt prinsipprogram Oppdater! NyNorsk Nye læreplanar Organisasjon Lagsoversyn For lokallaga Mønsterlov Tid for årsmøte Årsmeldingsskjema Økonomi Grasrotandelen Praktisk mediearbeid Studiearbeid Verving i praksis Kven, kva og korleis i Noregs Mållag Mållovsarbeid Bokpakketilbod Nynorsk i organisasjonslivet Lag nynorskklasse Nynorsk verksemd Barnehagekampanjen Gode tiltak Høyringar Barnehagebesøk Medlemsregister Nynorskstafett Norsk Tidend Krambua Peikarar Norsk Målungdom Fakta om nynorsk For pressa

Barnehagekampanje på bygdadag i Halsa

Hausten 2010 deltok Halsa Heimbygdlag på bygdadagen i Halsa. Bygdadagen er ei stormarkering der alle i bygda får høve til å vise fram det dei arbeider med. Denne gongen hadde laget ekstra grunn til å delta.

Les meirGjennom ord blei verda stor – i Aasentunet

Foreldre og barnehagetilsette på Sunnmøre strøymde til Aasentunet då Ørsta Mållag drog i gang ei tilskiping om barnehagekampanjen til Noregs Mållag.

Les meirGode rollemodellar for ungane

– Ungane lærer å snakke gjennom dei tilsette i barnehagen. I tillegg vert dei påverka av kvarandre, seier Anne Marit Grøndalen Ingvaldsen, styrar ved Leira barnehage i Valdres. Ho var på haustseminaret i 2010 for å snakke om korleis barnehagen hennar tek i bruk nynorsk og dialekt i kvardagen.

Les meirKreativ barnehagekampanje (05.06.2011)

– Vi ønskjer òg å invitere til kurs i songleikar for barnehagetilsette. Det har vi gjort ein gong før og det var ein suksess, fortel Solgunn Liestøl frå Haugesund Mållag og Ungdomslag. Mange lokallag har mykje spennande aktivitet i barnehagekampanjen «Gjennom ord blir verda stor – kampanje for meir nynorsk i barnehagen».

Les meirNaustdal Mållag med barnehageaksjon

Naustdal Mållag er eit av mange lokale mållag som deltek i barnehagekampanjen. Dei har delt ut 103 barnebøker til barnehagane i kommunen.

Les meirBookmark and Share
HANDLEKORG
Handlekorga er tom.
© Noregs Mållag 2020
E-post vevmeister
Sidene laga av Zetta AS
Noregs Mållag
Lilletorget 1
0184 Oslo
Tlf: 2300 2930
E-post: nm@nm.no