Til framsida
SØK:
FRAMSIDA|MELD DEG INN|ADRESSEENDRING|KALENDER|KONTAKT| 18. SEPTEMBER 2019 Information in english


Nyhende Mållaget meiner Nytt prinsipprogram Oppdater! Val 2019 NyNorsk Nye læreplanar Organisasjon Lagsoversyn For lokallaga Tid for årsmøte Årsmeldingsskjema Økonomi Grasrotandelen Praktisk mediearbeid Studiearbeid Verving i praksis Kven, kva og korleis i Noregs Mållag Mållovsarbeid Bokpakketilbod Nynorsk i organisasjonslivet Lag nynorskklasse Nynorsk verksemd Barnehagekampanjen Medlemsregister Nynorskstafett Norsk Tidend Krambua Peikarar Norsk Målungdom Fakta om nynorsk For pressa

Kven, kva og korleis i Noregs Mållag

Kven, kva og korleis i Noregs Mållag er eit nytt hefte som er laga spesielt for dei som er nye tillitsvalde i Noregs Mållag, men her kan også dei meir erfarne i Mållaget finne nyttig informasjon.  

Fyrste del av heftet er ein gjennomgang av korleis organisasjonen fungerer, og andre del av heftet handlar om korleis drive eit lokallag. Vi vonar dette er eit nyttig hefte spesielt for nye tillitsvalde i Mållaget, men også for dei som allereie er aktive i eit lokallag.

Alle lokallag har fått eit eksemplar i posten, men har du lyst til å tinge eit hefte til alle styremedlemane i laget ditt eller å gje til nye tillitsvalde i laget kan du tinge heftet frå skrivarstova. Send e-post til krambua@nm.no eller bruk heftet som ligg fritt til nedlastning. 

 

Relaterte filer:
Bookmark and Share
HANDLEKORG
Handlekorga er tom.
© Noregs Mållag 2019
E-post vevmeister
Sidene laga av Zetta AS
Noregs Mållag
Lilletorget 1
0184 Oslo
Tlf: 2300 2930
E-post: nm@nm.no